Γάμος

Σεβόμενοι την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητα του κάθε γάμου, στηρίζουμε κάθε επιλογή σας και εφαρμόζουμε όλα όσα θα κάνουν αυτή την κορυφαία στιγμή της ζωής σας πραγματικά μοναδική.

Αυτή η στιγμή σας ανήκει, σας εκφράζει, σας επιβεβαιώνει, σας χαρακτηρίζει, γι’ αυτό δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και φροντίζουμε με συνέπεια κάθε στάδιο της εκδήλωσης σας.

Σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες, τεχνογνωσία και μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού έχοντας αποκλειστική ευθύνη της παραγωγής και διάθεσης άριστα επιλεγμένων προϊόντων, συνδυάζοντας παράδοση και απλότητα.

Ευθύνη μας είναι η προετοιμασία, η καθαριότητα του χώρου καθώς και η πλήρης αποκατάσταση μετά το πέρας της εκδήλωσης.
Δεχόμαστε τη δική σας συμμετοχή στην επιλογή των πρώτων υλών (κρεάτων, κρασιού, κτλ) και διαμορφώνουμε το μενού της δεξίωσης σύμφωνα με τα δικά σας ενδιαφέροντα και προτάσεις.

Η Gialytakis Catering Services διαθέτει προς ενοικίαση ολόκληρο ή μεμονωμένο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για κάθε είδους εκδήλωση, σε κάθε σημείο της Κρήτης και αναλαμβάνει τη μεταφορά ή αν θέλετε και τη διαχείρησή του.

Ενδεικτικά, ο εξοπλισμός που παρέχουμε περιλαμβάνει αυτοκινούμενα ψυγεία, δοχεία ψησίματος, δοχεία φύλαξης, εστίες μαγειρέματος, ντυμένες καρέκλες, τραπέζια, και ολοκληρωμένο επιτραπέζιο εξοπλισμό.

Σε αυτή την περίπτωση είναι επιλογή σας, αν την ευθύνη του μαγειρέματος και σερβιρίσματος θα την έχει η έμπειρη ομάδα μας ή εσείς.

Αυτή η δυνατότητα προσφέρεται ως η οικονομικότερη επιλογή, και φέρει την προσωπική σας σφραγίδα για τη μέρα των ονείρων σας.

Σε όποια περίπτωση, λειτουργούμε συμβουλευτικά και υποστηρικτικά, αφού μοναδικός μας στόχος είναι η εξυπηρέτηση σας.